• درباره ما
  • ارتباط با ما
امروز:
دوشنبه, تیر ۱, ۱۴۰۵
 راهبرد گیلان
 راهبرد گیلان
  • صفحه نخست
  • اخبار گیلان
  • اختصاصی راهبرد گیلان
  • سیاسی
  • برگه ها
    • ارتباط با ما
    • درباره ما
  • صفحه نخست
  • اخبار گیلان
  • اختصاصی راهبرد گیلان
  • سیاسی
  • برگه ها
    • ارتباط با ما
    • درباره ما

از به‌کارگیری بستگان مدیران شهرداری رشت تا حمایت‌های غیرمعمول یک عضو شورا/ ماجرای پرابهام یک پیمانکار فضای سبز در رشت!

این سوال به قوت خود باقیست که بازرسی شهرداری رشت دقیقاً در برابر این حجم از ابهامات و اعتراض‌ها چه می‌کند؟
کد خبر :805 دسامبر 9, 2025
چاپ
140 بازدید
0 نظر
ادعاهای مطرح‌شده درباره عملکرد یکی از شرکت‌های پیمانکاری حوزه فضای سبز شهرداری رشت، بار دیگر موضوع حمایت‌های خاص و نفوذ برخی افراد در ساختار شهرداری را زیر سؤال برده است.

 

 یک شرکت خاص با حمایت ویژه یکی از اعضای شورای شهر و هدایت یک فرد بانفوذ در سازمان سیما و منظر، طی سال‌های اخیر حضور پررنگی در مناقصات شهرداری داشته است.

 

بررسی‌ها نشان می‌دهد بخش اداری این شرکت به محلی برای به‌کارگیری بستگان و نزدیکان مدیران شهرداری تبدیل شده است؛

 

 از فرزند مدیرعامل پیشین سازمان سیما و منظر و فرزند معاون این سازمان گرفته تا خواهرزاده یکی از اعضای پرمدعای شورای رشت، برادر یکی از معاونان یکی از مناطق شهرداری و دو عضو ستاد انتخاباتی همان عضو شورا.

 

در همین حال، مدیرعامل این شرکت در محافل مختلف مدعی ارتباطات کلان سیاسی و حمایت مسئولان از خود است.
این ادعاهای مدیریتی، همراه با شیوه اداره شرکت، سوالات جدیدی درباره نحوه نظارت بر فعالیت این پیمانکار ایجاد کرده است.

 

در این میان، نقش بازرسی شهرداری رشت همچنان مبهم و محل انتقاد جدی است. با وجود اعتراض پیمانکاران رقیب و طرح ابهامات متعدد درباره نحوه انتخاب و عملکرد این شرکت، تاکنون واکنش مشخصی از سوی بازرسی شهرداری مشاهده نشده است؛ موضوعی که به نوعی «چشم‌پوشی» تعبیر می‌شود.

 

این سوال به قوت خود باقیست که بازرسی شهرداری رشت دقیقاً در برابر این حجم از ابهامات و اعتراض‌ها چه می‌کند؟

برچسب ها:

سیما منظرشهرداریشهرداری رشت

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تمام حقوق محفوظ است!